Norway Tech Day (FinTech)

Brazil is the biggest ICT market in South America with significant growth rates. Especially the FinTech market and the increased involvement of the population in the use of digital channels make the Brazilian market an interesting market for Norwegian FinTech companies and start-ups. The event seeks to showcase the Norwegian technology and forge alliances between Norwegian and Brazilian companies and peers.

The event will be held in English with simultaneous translation.

Previous Editions

Registration

The registration is closed.

Date

Friday, 10 November 2017 Start Time: 09:30
End Time: 16:30

Venue

Google Campus - Auditorium

Rua Coronel Oscar Porto, 70
São Paulo - São Paulo
Brazil

Program

09:30

30 minutes

Coffee Break & Registration

10:00

10 minutes

Welcome / Opening Address

Mr. Cesar Bueno GarruboHon. Consul General of Norway in São PauloRoyal Norwegian Consulate São Paulo
Mr. Harald TollanCounsellorRoyal Norwegian Embassy

10:40

30 minutes

The Brazilian FinTech scene

A detailed look at trends and opportunities

Mr. Humberto MatsudaPartnerPerforma Investimentos
Fraud Preventions and Authenticity

11:30

20 minutes

Fully Integrated Fraud Protection Solutions

Mr. Gilmar HansenDirector of Product ManagementClearSale

11:50

20 minutes

How banks deal with eFraud

Mr. Alan ChusidComercial & Business DirectorNeon Bank

12:10

20 minutes

Moderated Panel Discussion and Q&A

Moderator
Mr. Gilberto MinczukSerasa Experian
Panelists
Mr. Colum RaffertySales DirectorProtectoria AS
Mr. Alan ChusidComercial & Business DirectorNeon Bank
Mr. Gilmar HansenDirector of Product ManagementClearSale

12:30

45 minutes

Pizza Break

Payment Processing

13:55

20 minutes

14:15

20 minutes

Moderated Panel Discussion with Q&A

Moderator
Panelists
Mr. Christoffer AndvigCEO & Co-founderFintech Innovation AS / BankBridge AS
Mr. Andre AllainPayments, E-commerce and Market DevelopmentEbanx
Mr. Rubens FogliDirectorRede
Mr. Daniel DöderleinCEO & FounderAuka

14:35

25 minutes

Coffee Break

POS and Retail

15:20

20 minutes

From terminal to mobile payment

Mr. Espen KrangnesVP Sales and MarketingAblePay AS

16:00

20 minutes

Moderated Panel Discussion and Q&A

Moderator
Mr. Mauricio SucasasCEO & PartnerGS&UP
Panelists
Mr. Espen KrangnesVP Sales and MarketingAblePay AS

16:20

10 minutes

Sponsors

Sponsors Logo 0

Partners

Partners Logo 6
Partners Logo 5
Partners Logo 3
Partners Logo 2
Partners Logo 1